Friday, February 10, 2012

cover ombak rindu :)

HAHA,watafak ika.

 Surely tak sedap wehh. Aku bosan So, buat lah video ni. Korang jangan pikir lain pulak.
Ni firstime buad video nyanyi2 macam ni. Selalu video gilerr jee.
Please scroll down bawah sekali untuk stop lagu if nak dengar lahh.

video

 
Serius macamm,HAHA :D Dengan rambut tak sikat,muka berminyakk. Likehellyeah.
tempo lari kann? yelahh bengang dohh aku lagu ni lembab gila. Chillax bukan ada yang nak tengok punn. 
If korang tak suka pekakkan telinga and tutup mata je kayy? Aku pun taktahu macam mana berani semacam.
 Hmm yeahh. Have fun babes.

Thanks much sebab tengok :)